BAM door met schaatsploeg Anema

BAM gaat tot en met de Olympische Spelen van Sotsji in 2014 door met sponsoring van de schaatsploeg van trainer Jillert Anema. De ploeg moet nog wel met individuele schaatsers om tafel over contractverlenging. Behalve voor Anema liggen er ook nieuwe contracten klaar voor de schaatsers Bob de Jong, Jorrit Bergsma, Bob de Vries, Arjan Stroetinga en Christijn Groeneveld.

Anema gaf al eerder aan alleen met zijn schaatsers bij BAM verder te willen als de sponsor aan de voorwaarden van hem en de schaatsers kon voldoen.

“De ambitie is om goud te halen in Sotsji”, aldus Jos Vaessen, directeur van de ploeg die zich blijft toeleggen op zowel het marathonschaatsen als de langebaan.

“Alles moet daarom kloppen. We kunnen in aanloop naar de Spelen niets meer aan het toeval overlaten. Over alle punten is intensief vergaderd en er is een positief besluit uitgekomen. Als je de doelstelling hebt om in Sotsji te pieken, moet je het waar kunnen maken.”

Bron: NOS Sport

Lees ook:Jillert Anema en matchfixing: bad timing!
Lees ook:Filmpje: Marrit Leenstra in de medailletaxi
Lees ook:Loting 1000 meter dames PyeongChang 2018
Lees ook:Jorien ter Mors schrijft Olympische geschiedenis
Lees ook:Derde Olympische titel Sven Kramer op 5000 meter

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>