IJsstrijd 2012 is op 4 maart

Hèt schaatsevenement voor Hollandse doorzetters, ijsvreters, vroege vogels, doordouwers en kluners. Voor individualisten, (bedrijfs)teamspelers en schaatskampioenen. Schrijf je in vóór 14 februari en maak kans op een paar Viking Combi Slider schaatsen.

Ireen Wust en Henk Angenent zijn ambassadeurs van IJsstrijd.

Zin in ’n sportieve uitdaging? Ben jij een schaatser in hart en nieren, of wil je dit graag worden? En zet je je graag in voor het goede doel? Geef je dan op voor IJsstrijd!

IJsstrijd vindt plaats op zondag 4 maart 2012 bij FlevOnice, te Biddinghuizen. Je kunt individueel of in teamverband schaatsen.Het belooft een mooi winters feestje te worden.

De opbrengst wordt gebruikt voor de ontwikkeling van de draagbare kunstnier. Een droom voor veel nierpatiënten. Om die droom te helpen verwezenlijken nodigen wij je uit een donatie te doen aan één van de actievoerders.

Inschrijven kan via deze link: 2012 ijsstrijd – Homepage

Lees ook:Schaatskalender langebaan 2017 – 2018
Lees ook:Waar kun je (veilig) schaatsen op natuurijs?
Lees ook:Jillert Anema en matchfixing: bad timing!
Lees ook:Olympisch debutanten Nuis en Roest goud en zilver op 1500 meter
Lees ook:Ireen Wust Olympisch kampioene 1500 meter

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>