Geen plek Otterspeer bij TVM

Hein Otterspeer schaatst volgend seizoen niet voor TVM. Lange tijd leek het erop dat de talentvolle sprinter zou overkomen van 1nP maar dinsdag maakte president-directeur Arjan Bos bekend dat de TVM-schaatsploeg voor volgend seizoen compleet is. Otterspeer is ‘not amused’. (Foto: KNSB)

Aan Schaatsen.nl liet Otterspeer weten: “Je overvalt me met het nieuws. Ik weet van niets. Ik heb vanochtend nog een overleg gehad met TVM”.

Aan het eind van het vorige seizoen ging Otterspeer op trainingskamp met de ploeg naar Noord-Amerika. Toch laten de woorden van Bos geen ruimte voor twijfel, zegt voorlichter Jaap Stalenburg van TVM: “Het team is rond. Er komt niets meer bij.”

De zeven schaatsers die TVM nu in dienst heeft krijgen allemaal een jaar contractverlenging. Dat zijn Sven Kramer, Ireen Wüst, Simon Kuipers, Jorien Voorhuis, Jan Blokhuijsen en Wouter en Remco Olde Heuvel.

Het is nog onduidelijk of de overeenkomsten volgend jaar worden verlengd. “Binnen een paar maanden valt de beslissing of TVM doorgaat met sportsponsoring in het schaatsen”, aldus Bos. “Mocht het licht op groen gaan dan richten we onze blik op de Olympische Winterspelen van Sotsji in 2014. Daar willen we weer eremetaal.”

Lees ook:Filmpje: Jorien ter Mors in medailletaxi
Lees ook:Programma en uitslagen schaatsen PyeongChang 2018
Lees ook:Filmpje: gewonden in Holland Heineken House
Lees ook:Derde Olympische titel Sven Kramer op 5000 meter
Lees ook:Materiaalpech plaagt mannen in halve finale team pursuit

1 Reacties // Reageer

One thought on “Geen plek Otterspeer bij TVM

  1. Bas Bakker

    Jammer dat Otterspeer niet bij TVM hoort, grote kanshebber. Wat ik hoop dat het contract over een jaar wordt verlengd, want we gaan toch met z’n allen (inclusief TVM)naar Rusland? TVM, laat grote vedettes niet vallen, als Ireen Wüst. Laat ze niet in onzekerheid, dat heeft (onbewust) invloed op prestaties. Bas Bakker Dordrecht

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>